Gezocht: Freelance beauty professionals

Hey beauty lover! Ben jij een expert in nailart, BIAB, pedicure, massages of een andere beauty gerelateerde skill? Kriebelt het bij jou om te ondernemen, maar ben je niet zo’n fan van de risico’s die komen kijken bij het huren van een pand en grote investeringen? Dan is dit voor jou de perfecte kans!

What’s in it for you?

Zoek je de perfecte balans tussen vrijheid, zekerheid en teamwork? Als freelance beauty professional bij Madly heb je het allemaal.

Vrijheid

Als freelance beauty professional heb je de vrijheid om jouw eigen werktijden te bepalen. Je beheert je eigen agenda.

Geen risico's

Lijkt ondernemen jou super leuk, maar ben je bang voor de risico’s? Dan is dit de perfecte middenweg. Jij betaalt alleen maandelijks een bedrag voor het gebruikmaken van de ruimte. Je zit niet vast aan langdurige huurcontracten en hoeft geen dure investeringen te doen.

Teamwork makes the dream work

Samenwerken in een team: Hoewel je als freelancer je eigen onderneming hebt, ben je bij Madly onderdeel van een hecht team. We ondersteunen elkaar, delen kennis en inspireren elkaar om te groeien.

Klantenbestand samen opbouwen

Onze salon gaat zich vestigen op een A-locatie in Weert, waardoor je direct toegang hebt tot een breed publiek. Samen bouwen we aan een loyale klantenkring die keer op keer terugkomt.

De voordelen van ondernemen, zonder de risico’s. Samen bouwen we aan een total beauty concept.

Interesse in een samenwerking?

Let’s make sure we’re a perfect match.

Je bent op de goede plek als…

Je ondernemend bent

Vind jij het belangrijk om te blijven ontwikkelen, niet stil te staan en je beauty business naar een hoger niveau te tillen?

Je een Teamplayer bent

Vind jij samenwerken in een team leuk? Hou je van gezelligheid, elkaar inspireren en van elkaar leren?

Je professioneel en klantgericht bent

De klant staat bij jou op één, jij doet er alles aan om hem/haar met een grote glimlach naar buiten te laten lopen.  

Je onder de naam van Madly wilt werken

Jij krijgt helemaal zin om van Madly samen een succes te maken. Misschien heb je al een eigen ondernemen met eigen huisstijl en naam, maar je vind het niet erg om verder te gaan onder het concept van Madly.

Het proces

De ontwikkeling is nog in volle gang. Op dit moment zijn we druk bezig met het vinden van een geschikt pand. Naar verwachting zal Madly eind 2024 haar deuren officieel openen.

01 / Kennismaken

Heb jij interesse in deze toffe samenwerking? Stuur een mailtje en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in.

02 / Overleg

Wanneer de klik er is gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en maken we afspraken over tarief, uren, etc.

03 / Contract

Om elkaar beide zekerheid te bieden stellen we een contract op met alle afgesproken zaken.

04 / Start

In de maanden van voorbereiding hebben we nauw contact en werken we samen toe naar de opening.

Let’s do this!

Word jij helemaal enthousiast van dit concept en denk je dat jij een match bent? Of heb je nog vragen en wil je wat meer informatie? Klik dan op onderstaande button en stuur een mailtje.